Άννα Λιβαθυνού: Ποια είναι η νέα παρουσιάστρια του «TV Weekend»

Τον τελευταίο καιρό πολύς λόγος έχει γίνει για τη διάδοχο της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Τι γνωρίζουμε για την Άννα Λιβαθυνού;

Στα δεκαεννιά της χρόνια η Άννα έρχεται από την Κόρινθο στην Αθήνα για να σπουδάσει Δημοσιογραφία. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της, πιάνει την πρώτη της δουλειά στην τηλεοπτική εκπομπή του Αντρέα Μικρούτσικου, «Επιτέλους Μαζί», στον ANT1.

 

Ακολουθεί η εφημερίδα «Traffic», του Γιώργου Τράγκα, στην οποία κάνει δικαστικό ρεπορτάζ, και το Κανάλι 10 όπου παρουσιάζει το πρωινό δελτίο ειδήσεων για πέντε χρόνια.

 

Επόμενος σταθμός είναι το Star και η παρουσίαση των αθλητικών ειδήσεων για δύο χρόνια. Παράλληλα, περνάει από τις εκπομπές «La Sousourela» με τον Θέμη Μάλλη και την Ελεάνα Τρυφίδου, το «Μέσα σ’ Όλα» με τον Στέφανο Χίο και τη Χριστίνα Αλούπη, και τη σεζόν 2008-2009 τη βλέπαμε νωρίς το πρωί να πληροφορεί το κοινό για τις ειδήσεις της ημέρας μέσα από την «Πρωινή Μελέτη» της Ελεονώρας.

 

Την προηγούμενη σεζόν, ήταν στο «Μεσημεριανό Express» στο Alter μαζί με τη Βάσια Λόη. Το καλοκαίρι την είδαμε στην εκπομπή «Στην Κουζίνα», την οποία είχε παρουσιάσει και η Σταματίνα Τσιμτσιλή πριν αναλάβει το «TV Weekend».

 

Όσοι γνωρίζουν την Άννα, τη χαρακτηρίζουν ήρεμη, και άνθρωπο που αποφεύγει τις εντάσεις. Δουλεύοντας έντεκα χρόνια πίσω από τις κάμερες θεωρεί πολύ σημαντικό παράγοντα στην επιτυχία μιας εκπομπής την ομάδα: Να σέβεται ο ένας τον άλλον και να μένουν ενωμένοι.

 

Η Άννα μένει μόνη της στο Γαλάτσι. Έχει έναν μικρότερο αδερφό, τον Χαράλαμπο, ο οποίος πριν από έξι μήνες της χάρισε το πρώτο της ανιψάκι, και εκείνη φυσικά είναι τρελά ενθουσιασμένη μαζί του.

 

Η πρεμιέρα του «TV Weekend» με τη νέα οικοδέσποινα έχει οριστεί για τις 11 Σεπτεμβρίου, την ημέρα των γενεθλίων της.

Yupi.gr
 

Share |