Άννα Βίσση: «Δεν νιώθω ότι έκανα κάτι που με πουλάει ή με ξεπουλάει»

Η Άννα Βίσση σε τηλεφωνική σύνδεση που πραγματοποιήθηκε από την Κύπρο με την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, μίλησε για το ριάλιτι γύρω από τη ζωή της. «'Είμαι στην Κύπρο, στη Λεμεσό. Είστε πολύ όμορφοι!... Ίσως Ελένη συγκινήθηκες γιατί είσαι μαμά. Η τελευταία σκηνή, ναι, είναι σε νοσοκομείο, στο δεύτερο επεισόδιο. Είχα μπει για να κάνω μια εγχείριση στη φωνή μου...», ήταν τα πρώτα λόγια της απόλυτης ελληνίδας σταρ.

Στην ερώτηση για το πόσο εύκολο είναι μια κάμερα να παρακολουθεί την κάθε της στιγμή, η Άννα Βίσση είπε; ; «Εξαρτάται ποια κάμερα είναι αυτή και εδώ ξεκινάει η ιστορία του project... Όλο αυτό το πράγμα εξελίχθηκε, δεν ήταν μιας ημέρας απόφαση, αισθανόμουν πολύ άνετα πίσω από μιας φίλης μου την κάμερα... Έγινε κάτι λοιπόν, που όταν το βλέπαμε γελάγαμε και λέγαμε τι ωραία που θα ήταν αν έβλεπε ο κόσμος ότι είσαι κι έτσι, κι ότι δεν έχεις πρόβλημα να κάνεις και αυτό... Και λέω θα μ' άρεσε να κάνω κάτι τέτοιο, θα είμαι περήφανη. Μόνο αν υπήρχε εμπιστοσύνη με την υπεύθυνη θα μπορούσα να το κάνω. Και το έκανα...».

Όσο για τα σχόλια που μπορεί να ακούσει μετά το πρώτο επεισόδιο; «Ξέρω τι θα ακούσω. Μπορεί να ακούσω πολλά, να κριθώ για άλλα και να αμφισβητηθώ... Αλλά όλο αυτό, έχει μια αλήθεια που εγώ την έχω ανάγκη να την πω στον κόσμο μετά από τόσα χρόνια. Θέλω να βγάλω προς τα έξω την αλήθεια του ανθρώπου που είμαι. Δεν νιώθω ότι έκανα κάτι που με πουλάει ή με ξεπουλάει. Μοιράζομαι την αλήθεια μου με τον κόσμο, την οποία θεωρώ καλή κι απλά εύχομαι να του αρέσει...».

Share |