Άννα Βίσση: Περιμένει ένα μεγάλο έρωτα! Αποκαλυπτική συνέντευξη...

H Άννα Βίσση μίλησε στη Real life για την απόφασή της να καταγράψει στιγμές της ζωής της σε τηλεοπτικό ριάλιτι, για τον έρωτα που όπως είπε ακόμα περιμένει να έρθει αλλά και για το νέο πρόγραμμα με τίτλο "Δώδεκα", που θα παρουσιάζει από το βράδυ της Παρασκευής στο Rex. «Δεν θυμάμαι πια γιατί το αποφάσισα, αλλά θυμάμαι πως, όταν προβαλλόταν, μου άρεσε να το βλέπω και συνειδητοποιούσα σε κάθε επεισόδιο πως τελικά ήθελα και το έκανα κι ένιωθα δικαιωμένη μέσα μου» εξήγησε για το rockumentary «Όσο έχω φωνή». «Επίσης, δεν μπορώ να μην υπολογίζω τους θαυμαστές μου, που έδειξαν να τους αρέσει και να το παρακολουθούν με πολύ ενδιαφέρον» πρόσθεσε

Η λαμπερή τραγουδίστρια δηλώνει πως περιμένει τον έρωτα: «"Μην ψάχνεις την αγάπη, η αγάπη όλους τους βρίσκει" λέει ένα τραγούδι μου. Κι εγώ συμφωνώ. Στο ψάξιμο είμαι πάντως». Όσο για το αν σκοπεύει να ξαναπαντρευτεί αν έβρισκε τον έρωτα στο πρόσωπο κάποιου, η 53χρονη Ελληνίδα σταρ είπε: «Όλα είναι πιθανά σε αυτή τη ζωή. Δεν λέω όχι, δηλαδή, αλλά τώρα δεν λέω και ναι».

Φέτος τον χειμώνα η Άννα Βίσση υπόσχεται ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις στη σκηνή του Rex: «Θέλησα φέτος να ανοίγω την παράσταση αυτή πρώτη, στις δώδεκα ακριβώς. Αυτός είναι και ο λόγος που δώσαμε αυτόν τον τίτλο, εκτός του ότι είναι ίσως η μεγαλύτερη επιτυχία σαν τραγούδι, αφού ο κόσμος το αγαπάει μέχρι σήμερα με το ίδιο πάθος» και καταλήγοντας: «Ανοίγω τα “χαρτιά” σαράντα περίπου χρόνων καριέρας, με επιλογές λίγο πιο σπάνιες σε τραγούδια των '70s, '80s, '90s, '00s, δικά μου, αλλά και άλλων που μ’ αρέσουν».

Share |