Άννα Βίσση - Αντώνης Ρέμος: Ο καβγάς που έφερε τη ρήξη!

Ένας καβγάς... μεγατόνων ανάμεσά τους, σήμανε το τέλος της φιλίας του Αντώνη Ρέμου με την Άννα Βίσση. Ένας καβγάς τόσο άγριος, που σοκάρισε, σύμφωνα με εβδομαδιαίο περιοδικό, όσους ξέρουν τους δύο τραγουδιστές. Λέγεται ότι οι φωνές τους ήταν τόσο δυνατές, που όσοι ήταν παρόντες στον καβγά κοιτούσαν άναυδοι τον Αντώνη Ρέμο και την Άννα Βίσση.

«Πάει η συνεργασία», ψιθύρισε ένας συνεργάτης του Γιάννη Παπαθεοχάρη, ο οποίος ήταν μπροστά στο επεισόδιο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού "Ciao". Αυτή η συνεργασία άλλωστε ήταν και η αφορμή του καβγά. Η συνεργασία που επρόκειτο να έχουν οι δύο τραγουδιστές των χειμώνα στο "Αθηνών Αρένα", η οποία δεν θα πραγματοποιηθεί ποτέ.

Το περιβάλλον του επιχειρηματία, από την άλλη, υποστηρίζει ότι ουδέποτε είχε "κλειδώσει" η συμφωνία για να λέμε τώρα ότι... χάλασε! Συζητήσεις υπήρχαν απλά όπως είθισται τέτοια περίοδο. Το θέμα, όμως, είναι ότι τώρα "ναυάγησαν" οριστικά οι πιθανότητες να δούμε το "σχήμα του χειμώνα" - όπως χαρακτηριζόταν - ενώ ένα άλλο ζήτημα είναι πως φθάσαμε από τα φιλιά στο στόμα στην οριστική ρήξη...

Share |