Ανατριχιαστική περιγραφή: Η κόρη του Βγενόπουλου περιγράφει πως βρήκε τον πατέρα της νεκρό!

Ήταν ένας από τους πιο ισχυρούς άντρες της Ελλάδας. Ο λόγος για τον Ανδρέα Βγενόπουλο ο οποίος έφυγε τελείως απρόσμενα από την ζωή. Η κόρη του Μελίνα τον βρήκε νεκρό και παγωμένο στον καναπέ τους σπιτιού τους, μετά την επιστροφή της από νυχτερινή έξοδο. Τότε άρχισε ο απόλυτος χαμός.

Η κόρη του Ανδρέα ενημέρωσε κλαίγοντας την Ρίτα Σουβατζόγλου ότι κάτι δεν πάει καλά με τον πατέρα της. Παρακάτω θα διαβάσετε αναλυτικά το σκηνικό θανάτου του Ανδρέα Βγενόπουλου σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα»…

Η διαμάχη ξεκίνησε το βράδυ του θανάτου του Ανδρέα Βγενόπουλου . Ενός ομολογουμένως αιφνίδιου και περίεργου θανάτου. Εκείνο το Σάββατο η Μελίνα ήταν φιλοξενούμενη στο σπίτι του πατέρα της. Το νεαρό κορίτσι είχε βγει με φίλους του έξω, όταν συνέβη κάτι περίεργο: ο πατέρας της δεν της είχε τηλεφωνήσει, όπως συνήθιζε να κάνει προκειμένου να της υποδείξει να μην αργήσει  να γυρίσει. «Μάλλον βλέπει τηλεόραση και έχει ξεχαστεί«, σχολίασε κάποια στιγμή στους φίλους της.

Αποτέλεσμα εικόνας για βγενοπουλος αντρεας

Έτσι αφού επέστρεψε στο σπίτι σχετικά νωρίς, πριν προλάβει να βγάλει τα ρούχα της και να πάει για ύπνο έτρεξε να αγκαλιάσει τον Ανδρέα Βγενόπουλο που παρακολουθούσε εκείνη την στιγμή τηλεόραση έχοντας ένα ipad πλάι του. Τον αγκάλιασε και από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα κατάλαβε…Ήταν παγωμένος και δεν αντέδρασε. Αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά… Την κυρίευσε πανικός. Μπήκε φουριόζα στην κρεβατοκάμαρα της Ρίτας Σουβατζόγλου και την ξύπνησε. Λίγα λεπτά αργότερα το σκηνικό αλλάζει άρδην. Η Σουβατζόγλου κλαίει και ωρύεται στην υπερπολυτελή κουζίνα της έπαυλης και η Μελίνα βρίσκεται έξω από το σπίτι.

Αποτέλεσμα εικόνας για βγενοπουλος ανδρεας κορη

Πάνω στην ταραχή της τηλεφωνά στο πιο κοντινό της άνθρωπο, τον ετεροθαλή αδερφό της Φίλιππο, τον οποίο υπεραγαπά και τον ενημερώνει γαι το συμβάν ζητώντας του βοήθεια. Είναι η ώρα που ασθενοφόρα του νοσοκομείου «Υγεία» διαταράσσουν την γαλήνη της περιοχής, με τους σεκιούριτι να τρέχουν πανικόβλητοι και τα σκυλιά των διπλανών σπιτιών να γαβγίζουν ασταμάτητα. Τα δυο αδέρφια πήραν τον δρόμο για το «Υγεία». Μην έχοντας καμία απολύτως ενημέρωση ελπίζουν ότι όλο αυτό είναι ένα τεράστιο ψέμα, ότι ο πατέρας τους ζει. Στο νοσοκομείο διαπιστώνουν ότι ο εφιάλτης τους είναι αληθινός και ότι ο Ανδρέας Βγενόπουλος έφυγε απρόσμενα από την ζωή. Και έτσι το στόρι της διαμάχης μόλις αρχίζει…»!Αποτέλεσμα εικόνας για βγενοπουλος ανδρεας κορη

Share |