Ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου θα είναι καθημερινά στην Ελένη Μενεγάκη και την ανακοίνωση έκανε η ίδια πριν από λίγη ώρα, με ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Instagram. Η γνωστή σεφ και η παρουσιάστρια είχαν συνεργαστεί για αρκετά χρόνια στο παρελθόν. Πέρυσι ξανασυναντήθηκαν τηλεοπτικά με μερικές εμφανίσεις της Αργυρώς στην Ελένη και φέτος είπαν να κάνουν σχεδόν καθημερινές αυτές τις συναντήσεις, τουλάχιστον μέχρι να αρχίσει η σεφ τα επαγγελματικά της ταξίδια στο εξωτερικό.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έγραψε τα εξής:

«Καλή αρχή καλή σεζόν και ο Θεός πάντα μαζί μας. Ανυπομονώ να ανάψουμε τις κουζίνες, να αρχίσουνε τα μίξερ να δουλεύουν, οι φούρνοι να ψήνουν και να γεμίσει ο τόπος γαργαλιστικές μυρωδιές με φανταστικές συνταγές. Γιατί η κουζίνα είναι Πάθος και μόνο όταν το μοιραζόμαστε κορίτσια μου, έχει σημασία.

Ραντεβού σήμερα το μεσημέρι στη 1 στον Alpha στην Ελένη μας.
Για πρώτη μέρα διαλέξαμε να σας γλυκάνουμε με θεϊκό μοναδικό γλυκό που θα σας γίνει εμμονή. Τα υλικά τα έχετε όλοι στο σπίτι. Να το φτιάξετε για να τους πάρετε τα μυαλά.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα, μόνο χαμόγελα θέλω».

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Καλή αρχή καλή σεζόν και ο Θεός πάντα μαζί μας Ανυπομονώ να ανάψουμε τις κουζίνες ,να αρχίσουνε τα μίξερ να δουλεύουν ,οι φούρνοι να ψήνουν και να γεμίσει ο τόπος γαργαλιστικές μυρωδιές με φανταστικές συνταγές. Γιατί η κουζίνα είναι Πάθος και μόνο όταν το μοιραζόμαστε κορίτσια μου Κάθε μέρα θα βρίσκετε τις συνταγές που θα φτιάχνουμε με την Ελένη εδω στο Λίνκ στο προφίλ μου @argirobarbarigou Κάθε μέρα θα σας απαντώ στα σχόλια που βάζετε κάτω από το post κάθε συνταγής. Πάμε κορίτσια μου όμορφα να τους τρελάνουμε όλους με νοστιμιές για να σας φιλούν όλοι τα χέρια. #eleni #cooking #baking #tasty #recipes #argiro #argirogr #argirobarbarigou #keepcooking

A post shared by Argiro Barbarigou (@argirobarbarigou) on

Share |