Ανακοινώνονται οι υποψηφιότητες

Με ενδιαφέρον αναμένεται εντός της ημέρας η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων του ΠΑΣΟΚ για τις 13 Περιφέρειες και τους μεγάλους Δήμους της χώρας, διαδικασία με την οποία ολοκληρώνεται η 9η Σύνοδος του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος.

Το Σάββατο, ο πρωθυπουργός είχε πολύωρες συσκέψεις και συναντήσεις με συνεργάτες του, στο ειδικά διαμορφωμένο για τις ανάγκες των εργασιών του Εθνικού Συμβουλίου γραφείο του στις εγκαταστάσεις του γηπέδου Τάε Κβο Ντο.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας των εργασιών στο Φάληρο, έντονο ήταν το ενδιαφέρον για τα ονόματα των υποψηφίων που θα στηρίξει το ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να συμμετάσχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε κυρίως στις υποψηφιότητες για τις Περιφέρειες και ειδικότερα στις Περιφέρειες Αττικής, Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, Ιονίων Νήσων, καθώς επίσης και στους τρεις μεγάλους δήμους, της Αθήνας, του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης, όπου ακούγονται ονόματα ακόμα και υπουργών αλλά και άλλων στελεχών «πρώτης γραμμής».

Σήμερα, και πριν την έγκριση των υποψηφιοτήτων καθώς επίσης και του πολιτικού πλαισίου του κυβερνώντος κόμματος, θα υπάρξει η εισήγηση του Πολιτικού Συμβουλίου από τον Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος Σωκράτη Ξυνίδη και μετά θα γίνει η παρουσίαση των υποψηφίων, η οποία θα συνοδευτεί από την εισήγηση του προέδρου της Επιτροπής Ανάδειξης Υποψηφίων, Θ. Τσούρα.

Στη συνέχεια θα υπάρξουν τοποθετήσεις από τα μέλη του Σώματος και θα ακολουθήσει η σύνοψη των αποτελεσμάτων από τον κ. Ξυνίδη.

 

Πηγή:nooz.gr

Share |