"Ανάδειξε το": Υγεία και Τέχνη σε πρώτο πλάνο!

Η εκπομπή "Ανάδειξέ το" στο Extra Channel την Τρίτη το πρωί, 09.00 -10.00, σας παρουσιάζει νέα και ενδιαφέροντα θέματα με εκλεκτούς καλεσμένους. Πρώτος καλεσμένος ο Αντώνιος Βογιατζής, Πρόεδρος του Ιδρύματος Βούρου - Ευταξία που μιλάει για την ιστορία και το έργο του Μουσείου της Πόλεως των Αθηνών.

Στη συνέχεια ο Γεώργιος Χρούσος , Καθηγητής Παιδιατρικής και Ενδοκρινολογίας, Διευθυντής Α' Παιδ. Κλιν. ΕΚΠΑ στο νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία", μιλάει για τη μονάδα εφηβικής ιατρικής της Α' Παιδ/κής Κλινικής Παν/μίου Αθηνών και για το στρες όπου από μηχανισμός προστασίας μεταβάλλεται σε παράγοντα ασθένειας. Τη σκυτάλη παίρνει ο Στράτος Κλήμου, Υπάλληλος ΓΓ Αθλητισμού, συλλέκτης Ολυμπιακών Δαδών ο οποίος παρουσιάζει την συλλογή των δαδών του.

Στη συνέχεια ο Σωτήρης Δογάνης, Θεολόγος, Καθηγητής Μουσικής, Ερμηνευτής Διευθυντής Μικτής Πολυφωνικής Χορωδίας Παγκρητίου Ενώσεως, Πρωτοψάλτης, μας ταξιδεύει στην ρίζα της Παράδοσης και τη μελοποιημένη ποίηση.

Η Ελπίδα Στρατηγάκη, Συγγραφέας και λογίστρια, παρουσιάζει το μυθιστόρημα της με τίτλο "Ένα σκούντηγμα χρειαζόταν" από τις εκδόσεις Βακχικόν.

Οι τηλεθεατές του "Ανάδειξε το" θα πάρουν μια γεύση από την παρουσίαση των παιδικών χορωδιακών συνόλων Καλλιτεχνήματα, όπου θα γίνει η παρουσίαση της παράστασης "Παιδιών ερμηνείες...Ελλήνων συνθέσεις" στις 10 Μαρτίου στις 8:30 στο Μέγαρο Μουσικής. Τέλος θα προβληθεί ένα "teaser" απο το πατρινό καρναβάλι. Οι G86 Πάρις Λαλιώτης και Αλέξης Γεωργιόπουλος , απο την Πάτρα μας δείχνουν την προετοιμασία για το πατρινό καρναβάλι. Η εκπομπή "Ανάδειξε το" με την Άννα Νικολαΐδη και την Ρούλα Σκουρογιάννη εκπέμπει από το Extra Channel κάθε Τρίτη το πρωί, 09.00 -10.00.

Share |