Άλλη μια νύχτα επιθέσεων σε φορτηγά! Ζημιές σε 12 φορτηγά με έναν τραυματία!

Τα "χτυπήματα" ξεκίνησαν στις 20.00 το βράδυ από την Καλαμπάκα Τρικάλων... Εκεί ένας φορτηγατζής, αρχικά δέχθηκε φραστική ενώ ξεφόρτωνε εμπορεύματα σε σούπερ μάρκετ... Ένας 54χρονος τον πλησίασε και άρχισε να τον απειλεί. Δύο ώρες αργότερα και ενώ το φορτηγό ήταν εν κινήσει στο 1ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. Καλαμπάκας - Τρικάλων, άγνωστοι δράστες του πέταξαν μια πέτρα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός και να πάθει ζημιές το φορτηγό.

Ο 54χρονος που αρχικά τον είχε απειλήσει, συνελήφθη ενώ αναζητούνται οι άνθρωποι που πέταξαν την πέτρα... Στις 22.53 στο 22ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Μουδανιών άγνωστοι δράστες πέταξαν πέτρες σε κινούμενο φορτηγό, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν ζημιές.

Στις 23.00 στο 3ο χιλιόμετρο Ιονίας Οδού, στην Αιτωλία, κάποιοι άρχισαν να πετούν πέτρες σε 4 φορτηγά, τα οποία μάλιστα συνοδεύονταν από αστυνομικούς! Τα οχήματα έπαθαν ζημιές ενώ και σε αυτή την περίπτωση, οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι. Τέλος, στη Βοιωτία, στη 01.35 μετά τα μεσάνυχτα, άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές, όχι σε ένα αλλά σε 6 (!) φορτηγά, στο 90ο χιλιόμετρο της ΠΑΘΕ. Οι δράστες αναζητούνται...
newsit

Share |