Άλλη μία μαγική βραδιά από τη Νομαρχία Πειραιά

Eνα υπέροχο μουσικό ταξίδι με τραγούδια που έχουν χαράξει το καθένα τη δική του ιστορία, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρευρέθηκαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής στην Πλατεία Νεράιδα της Π. Κοκκινιάς, στην συναυλία της Πόπης Αστεριάδη που διοργάνωσε η Νομαρχία Πειραιά, στο πλαίσιο του φετινού πολιτιστικού της προγράμματος.

 
Η γνωστή ερμηνεύτρια με την υπέροχη φωνή της «σεργιάνησε» το κοινό στις γειτονιές κορυφαίων ελλήνων δημιουργών, όπως των Μ. Χατζιδάκι, Μ. Θεοδωράκη, Μ. Λοΐζου, ο Μ. Πλέσσα, Γ. Σπανού, Μ. Τόκα, προσφέροντας μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας.
 
Μαζί της, σε αυτή την όμορφη μουσική συνάντηση με τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Παλαιάς Κοκκινιάς, ο Θανάσης Νιώτης που υπηρετεί με αφοσίωση και πάθος το λαϊκό ελληνικό τραγούδι.
 
Μια ακόμα εκδήλωση της Νομαρχίας Πειραιά που κέρδισε τη θερμή αγκαλιά των πολιτών της. Το ζεστό χειροκρότημα  που εισέπραξε από τους δεκάδες παρευρισκομένους και τα πολλά συγχαρητήρια που δέχθηκε ο Νομάρχης Γιάννης Μίχας, μετά το τέλος της, το επιβεβαιώνουν.
 
Μαθαίνουμε ότι ο επόμενος σταθμός του πολιτιστικού ταξιδιού της Νομαρχίας Πειραιά είναι την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στο Ευριπίδειο Θέατρο της Σαλαμίνας, με Γιάννη Κότσιρα στο τιμόνι ο οποίος στο πλαίσιο του εορτασμού των φετινών Σαλαμινείων θα μοιραστεί με τους κατοίκους και επισκέπτες τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και σιγοτραγουδήσει.
 
Και η συνέχεια ακόμα πιο συναρπαστική. Με τη λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης και τους Δημήτρη Μπάση και Παναγιώτη Πετράκη να ανηφορίζουν τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου στο Βεάκειο Θέατρο του Προφήτη Ηλία στον Πειραιά.
 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι όλες οι εκδηλώσεις της Νομαρχίας Πειραιά είναι με ελεύθερη είσοδο. Ένας ακόμη λόγος που ο κόσμος τις αγκαλιάζει ζεστά!

Share |