Αλλαγή σχεδίων για Θεωνά και Αναστασιάδη! "Παγώνει" ο γάμος και η βάπτιση...

Τα «Καλύτερά της χρόνια» ζει χωρίς αμφιβολία η Τζένη Θεωνά. Η όμορφη ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στην ομώνυμη σειρά εποχής της ΕΡΤ, έχει την τύχη να απολαμβάνει τόσο την επαγγελματική όσο και την οικογενειακή ευτυχία στο πλευρό του γνωστού τραγουδιστή Δήμου Αναστασιάδη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει ένα γιο.

Ομως, η πανδημία έχει δημιουργήσει απανωτές αναβολές στα σχέδια του ερωτευμένου ζευγαριού, καθώς ούτε τον γάμο τους μπορούν να πραγματοποιήσουν, αλλά ούτε και τη βάφτιση του γιου τους. «Αν και το ζευγάρι είχε δηλώσει την επιθυμία του να κάνει γάμο και βάφτιση μαζί μέσα στο 2020, με κουμπάρα τη συνάδελφο της Τζένης, Μαρία Καβογιάννη, τα σχέδια αυτά «πάγωσαν». Η πανδημία έχει φέρει την ανατροπή στο πρόγραμμα όλων και όλα είναι πλέον στον αέρα», λέει στη Realnews πρόσωπο από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού.

Η Τζένη και ο Δήμος, ωστόσο, ζουν ήδη σαν παντρεμένοι. «Η εικόνα να με περιμένει ο Δήμος στην εκκλησία είναι μια φωτογραφία που θα ήθελα να έχω... Αισθανόμαστε παντρεμένοι. Αν θα το κάνουμε, θα είναι για τη γιορτή και για τη ζεστασιά της παράδοσης», έχει δηλώσει σχετικά η Τζ. Θεωνά, τονίζοντας ότι η τελετή του γάμου αποτελεί για εκείνους περισσότερο μια γιορτή αγάπης για τους γονείς τους και τους φίλους τους. «Ο γάμος μού αρέσει για το αφελώς κινηματογραφικό κομμάτι του, ως εκδήλωση αγάπης, έρωτα, αφοσίωσης από τον σύντροφό μου. Ως νομιμοποίηση ή επισημοποίηση μιας σχέσης μού είναι ολικά αδιάφορος», έχει εξηγήσει.

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο η ηθοποιός είδε τη ζωή της να αλλάζει. Μετά τη γέννηση του μικρού Αρίωνα, τον Απρίλιο του 2019, η καθημερινότητά της έχει αναπροσαρμοστεί με προτεραιότητα τον γιο της. Η πρόταση για τη συμμετοχή της στη σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια» ήταν η πρώτη δουλειά της ως νέας μητέρας. Και μπορεί στη σειρά να υποδύεται τη Νανά -τη θεία της οικογένειας Αντωνοπούλου, μια χειραφετημένη για την εποχή της κομμώτρια που ορίζει τη ζωή της- στην καθημερινότητά της είναι τρελά ερωτευμένη με τον σύντροφό της και ξετρελαμένη με τον γιο της. Παρά το φορτωμένο με γυρίσματα πρόγραμμά της δεν σταματά να τους φροντίζει, αλλά και να τους απαθανατίζει σε τρυφερά ενσταντανέ. Ο μικρός μοιάζει πολύ στον πατέρα του, με τον οποίο μάλιστα ντύνονται ενίοτε και ασορτί!

Της ΚΟΡΥΝΑΣ ΜΑΝΤΑΓΑΡΗ, RealLife
Πηγή: www.enikos.gr

Share |