Άλκηστις Μαραγκουδάκη: «Η Μενεγάκη δεν χωρούσε πλέον στην πρωινή ζώνη»

Δεκαεπτά χρόνια στον ΑΝΤ1, ένας στο Star, δύο χρόνια στον Alpha. Είκοσι χρόνια τηλεοπτικής εμεπειρίας για μια γυναίκα που έχει όλα τα εύσημα να κρίνει χωρίς προσχήματα το τηλεοπτικό γίγνεσθαι. Αυτή τη φορά με την ξεκούραστη ματιά του τηλεθεατή μιλάσρι στο "Πρώτο Θέμα".

Για την Ελένη Μενεγάκη είπε: «Δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά, δεν χωρούσε πλέον στην πρωινή ζώνη. Έπρεπε να μετακινηθεί. Η Ελένη με την μετακίνηση της αυτή έφυγε μακριά από τους πρωινούς της ανταγωνιστές, που ίσως και να μην μπορούσε να συναγωνιστεί».

Σχετικά με τον Alpha τόνισε: « Ένας λόγος που αυτή τη στιγμή οι άνθρωποι του κάθονται και κλαίνε είναι γιατί πέρυσι έκαναν δύο πανάκριβα σόους το ''Greel Idol'' και το ΄΄Big Brother΄΄. Ενώ για τον ΑΝΤ1 είπε: «Δεν έχει ανάγκη τα μεγάλα και ακριβά σόου. Το νέο του πρωινό, παρά το γεγονός πως θέλει κάποιες διορθώσεις, μου αρέσει».

Τηας αρέσει πολύ η Ελεονώρα Μελέτη: «Αυτό που κάνει τώρα της πάει γάντι. Το πιστεύει και το υποστηρίζει. Όταν τη βάλαμε να κάνει πρωινό στη ουσία την πετάξαμε μέσα σε ένα στούντιο και περιμέναμε να μας κάνει νούμερα. Από τότε και μέχρι σήμερα η εξέλιξή της είναι εντυπωσιακή».

Share |