Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ποζάρει topless και κόβει την ανάσα!

Ξεχώρισε στο My Style Rocks, και πλέον δεν φοβάται να ποζάρει πιο σέξι από ποτέ!

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, σε πρόσφατη συνέντευξη της μας χαρίζει καρέ... ημίγυμνα και μιλάει για την εκπομπή που τόσο θα ήθελε να παρουσιάσει!

«Πιστεύω πως είναι καλύτερα να έχεις ένα σοβαρό προφίλ και να μην υποκρίνεσαι, γιατί ο κόσμος θα καταλάβει ποιος είσαι αργά ή γρήγορα και αυτή η υποκρισία θα γυρίσει μπούμερανγκ», λέει για την επιλογή της να κρατήσει ήπιους τόνους στο My Style Rocks, αντίθετα με άλλες συμπαίκτριές της που έδειξαν ένα πιο έντονο προφίλ.» Πιστεύω πως αυτές οι έντονες προσωπικότητες ταιριάζουν μόνο σε ριάλιτι, σε άλλα προγράμματα δεν νομίζω πως μπορεί κανείς να συνεργαστεί εύκολα με τέτοιους χαρακτήρες. Έτσι, θεωρώ πως το δικό μου στιλ, ο χαρακτήρας μου, μπορεί πιο εύκολα να ταιριάξει σε άλλα τηλεοπτικά projects», λέει στο People.

Είχες προτάσεις με το που τέλειωσε το παιχνίδι;

Έχω διάφορες προτάσεις, για φωτογραφίσεις, συνεντεύξεις… Από την τηλεόραση είχα μία που δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα. Ακόμη το επεξεργάζομαι, έχω χρόνο. Είμαι άνθρωπος που δεν θα κάνει κάποια βιαστική κίνηση. Βάζω στόχους και προσπαθώ να τους πετύχω.

Δηλαδή, αν σου προτείνουν μια δουλειά που δεν θα σε εξελίξει, αλλά τα χρήματα είναι καλά, θα την αρνηθείς;

Κάνω κάποιες δουλειές που δεν έχουν εξέλιξη, αλλά τα χρήματα είναι καλά.

Στην τηλεόραση;

Δεν μπορείς να γίνεις εξαρχής παρουσιάστρια στο καλύτερο κανάλι. Πρέπει να ξεκινήσεις από κάπου, να κάνεις και κάποιες υποχωρήσεις. Σταδιακά να κερδίζεις εμπειρίες, να γίνεσαι καλύτερη και να εξελίσσεσαι συνεχώς.

Ιδανικά, σε πέντε χρόνια, πού θα ήθελες να ήσουν;

Θα μου άρεσε να παρουσιάζω εκπομπή. Μου αρέσουν οι πρωινές εκπομπές, καθημερινές ή του Σαββατοκύριακου.

Πέρα από το στιλ και τη γυναικεία ομορφιά…

Ναι. Ψυχαγωγία. Το στιλ ήταν μια αφορμή για να δικτυωθώ, να μπω στην τηλεόραση, να δείξω ποια είμαι. Το στιλ δεν με περιορίζει από το να κάνω περισσότερα. Απλά η ψυχαγωγία μού αρέσει περισσότερο.

Share |