Αιμίλιος Λιάτσος: «Αν κάποιος έπαιρνε 30.000 ευρώ τον μήνα, σε λίγο θα παίρνει 4000 ή 5.000 ευρώ»

Μπορεί ύστερα από 8 χρόνια ο Αιμίλιος Λιάτσος να αποχώρησε από το Star, ωστόσο η σχέση του με το κανάλι είναι τόσο ισχυρή που την περασμένη Πέμπτη εμφανίστηκε στα "παράθυρα" έκτακτης ενημερωτικής εκπομπής μαζί με τον Σταμάτη Μαλέλη να σχολιάζει τις πολιτικές εξελίξεις. Άλλωστε εξακολουθεί να διατηρεί το γραφείο του στον πρώτο όροφο των εγκαταστάσεων του σταθμού, που σε καμία περίπτωση δεν προδίδει ότι είναι σε διαδικασία μετακόμισης! Ο Αιμίλιος Λιάτσος μιλώντας στο "Θέμα της Κυριακής" εξηγεί τους λόγους της αποχώρησής του από το κανάλι και αφήνει ανοιχτό το θέμα της επιστροφής του την επόμενη σεζόν σε άλλη ζώνη.

Στην ερώτηση για το αν θα αντέξει χωρίς τηλεόραση, απαντά: «Η τηλεοράση είναι μια δουλειά όπως όλες... Ποτέ δεν με ενδιέφερε το φαίνεσθαι και ποτέ δεν είχα εξάρτηση με το γυαλί. Τα έχω λυμένα αυτά τα θέματα!».

Ο Αιμίλιος Λιάτσος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει από τη νέα σεζόν: «Αν δεχόμουν μια πρόταση και την πίστευα και μπορούσα να προσφέρω, θα προχωρούσα. Δεν αποκλείω τίποτα, με το δελτίο όμως δεν θα κανασχοληθώ. Για το Star θα είμαι πάντα διαθέσιμος!».

Ενώ για το πάρτι με τις αμοιβές της τηλεόρασης, τονίζει: «Αυτό που ξέρω με βεβαιότητα είναι ότι η δύναμη των τηλεοπτικών προσώπων δεν πεθαίνει με τίποτα. Βέβαια αυτό που ζήσαμε την τελευταία 20ετία θα περάσει πολύς καιρός για να το ξαναβιώσουμε. Ετσι, αν κάποιος παρουσιαστής έπαιρνε 30.000 ευρώ τον μήνα, σε λίγο καιρί το ίδιο άτομο θα παρουσιάζει το ίδιο δελτίο με 4.00 ή 5.000 ευρώ τον μήνα! Εξάλλου μια καταπληκτική παρουσιάστρια όπως η Έλλη Στάη αμοίβεται με 4.200 τον μήνα!».

Share |