Αγριος τηλεοπτικός καυγάς Γεωργιάδη - Χαϊκάλη: «Είστε αδιάβαστοι και προδότες»

Χαρακτηρίζοντας όσους έχουν υπογράψει το μνημόνιο προδότες ο βουλευτής των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Παύλος Χαϊκάλης πυροδότησε το πάνελ πρωινής εκπομπής σήμερα το πρωί, ερχόμενος σε έντονη αντιπαράθεση με τον βουλευτή της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη. 
 
«Έχετε υπογράψει το ξεπούλημα της χώρας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χαϊκάλης, με τον κ. Γεωργιάδη να του απαντά ότι εμμέσως πλην σαφώς λέει προδότη τον πρωθυπουργό της χώρας Αντώνη Σαμαρά αλλά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο και  τον Φώτη Κουβέλη. 
 
«Δυστυχώς κ. Χαϊκάλη φτάσατε στο σημείο 25 χρόνια φίλος του Αντώνη Σαμαρά να τον κατηγορείτε και να τον αποκαλείτε προδότη επειδή υπέγραψε το μνημόνιο. Βγαίνετε στην τηλεόραση ,διαβάζετε ένα χαρτί που δεν καταλαβαίνετε τι λέει και μετά θέλετε από εμένα να σέβομαι εσας ή τον κ Καμμένο. Δεν σας σέβομαι γιατί δεν αξίζετε να σας σέβομαι», σχολίασε με αιχμηρό τόνο ο Άδωνις Γεωργιάδης, με τον βουλευτή των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» να απαντά με τη σειρά του:  «Δεν με ενδιαφέρει η δική σας άποψη. Σας έχω θεωρήσει  προστατευόμενο είδος και το λέω ανοιχτά». 
 
Και ο κύριος Γεωργιάδης συνεχίζει την κατά μέτωπο επίθεση… «Να με φωνάξετε μια ημέρα αν θέλετε στους ΑΝΕΛ να σας κάνω φροντιστήριο γιατί πραγματικά αυτά που διαβάζετε δεν τα καταλαβαίνετε…».

Share |