Άγριο επεισόδιο Τζιμπούρ με Χιμένεθ...

Στα «χέρια» παραλίγο να έρθουν Τζεμπούρ και Χιμένεθ, με τον επιθετικό της ΑΕΚ να αντιδρά σε παρατηρήσεις του Ισπανού τεχνικό στο τέλος της προπόνησης. Στα χέρια του Σταύρου Αδαμίδη πλέον το θέμα. Αλλάζουν τα μεταγραφικά σχέδια.

Το οξύθυμο του χαρακτήρα του Ραφίκ Τζεμπούρ είναι γνωστό στην ΑΕΚ, ωστόσο ο Γαλλοαλγερινός στράικερ ξεπέρασε κάθε προηγούμενο βάζοντάς τα με τον Μανόλο Χιμένεθ, τον οποίο απείλησε και με… ξύλο. Μετά το τέλος του οικογενειακού διπλού, με το οποίο ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Κυριακής για την «Ένωση», ο Χιμένεθ συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές του για να τους κάνει κάποιες παρατηρήσεις, αφού είχε διαπιστώσει κάποια χαλαρότητα στο δίτερμα.

«Επί μία ώρα δουλεύαμε σε υψηλή ένταση, αλλά στο τέλος, στα δέκα λεπτά που παίξαμε δίτερμα, κάποιοι χαλάρωσαν. Σας λέω συνέχεια να είστε πιεστικοί και ειδικά μπροστά ο Μπλάνκο, ο Τζεμπούρ και ο Σκόκο δεν πίεζαν όσο έπρεπε, δεν έτρεχαν» ήταν τα λόγια του Ισπανού τεχνικού που «έβγαλαν από τα ρούχα του» τον Τζεμπούρ, ο οποίος απάντησε αμέσως: «Γιατί δεν με πιάνεις στο τέλος να μου τα πεις πρόσωπο με πρόσωπο και μου το λες μπροστά σε όλους τους συμπαίκτες μου; Γιατί με κατηγορείς μπροστά τους και φαίνομαι εγώ ο κακός; Αν δεν με σέβεσαι εσύ, δεν σε σέβομαι κι εγώ».

Από το σημείο εκείνο κι έπειτα τα πνεύματα οξύνθηκαν και ο κ.Χιμένεθ έδιωξε τον επιθετικό της ΑΕΚ, ο οποίος όμως απάντησε: «Αν είσαι άνδρας, έλα έξω να... τα πούμε οι δυο μας». Οι Δέλλας και Λυμπερόπουλος, όντας οι πιο έμπειροι και ψύχραιμοι μπήκαν στη μέση κι έδωσαν τέλος στο συμβάν, με την κατάσταση να περνάει πλέον στα «χέρια» του Σταύρου Αδαμίδη.
sport-fm

Share |