«Αγριες Μέλισσες»: Οι γυναίκες στο Διαφάνι ζητούν τη σύλληψη της Ελένης

Φουντώνουν οι αντιδράσεις στο Διαφάνι σε βάρος της Ελένης στη συνέχεια της σειράς «Άγριες Μέλισσες».Μετά τις φήμες της Θεοδοσίας στο Διαφάνι, αλλά και την απόφαση της ίδιας να μην παραχωρήσει τα χωράφια της, η Ελένη βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα μπουλούκι γυναικών στο επεισόδιο της Πέμπτης στις «Άγριες Μέλισσες».Οι γυναίκες που επιτέθηκαν και πρόσβαλαν την Ελένη, πηγαίνουν στον Προύσαλη και απαιτούν να τη συλλάβει, επειδή τους πυροβόλησε. Η τετραπέρατη όμως Δέσπω, παρότι αναγκασμένη να παραμένει κλεισμένη στο σπίτι, αποδεικνύει πως δεν είναι τόσο αθώες όσο ισχυρίζονται.

Ο Κλεομένης έχει μια δυσάρεστη έκπληξη λίγο πριν τους αρραβώνες του με την Πηνελόπη στη συνέχεια της σειράς «Άγριες Μέλισσες«. Ωστόσο, ο γαμπρός της οικογένειας Σεβαστού αποδεικνύεται εφευρετικός, και έτσι θα γλυτώσει τελευταία στιγμή, από τον εξευτελισμό.
Η Θεοδοσία επιτίθεται ξανά στην Ελένη στις «Άγριες Μέλισσες»

Την ίδια ώρα, η Ελένη πέφτει πάνω στη Θεοδοσία στο χωριό. Εκείνη της μιλάει άσχημα, έχοντας πλέον και τη συμπαράσταση άλλων γυναικών στο Διαφάνι και την προειδοποιεί να μείνει μακριά από τον Λάμπρο, στο επεισόδιο της Πέμπτης στις «Άγριες Μέλισσες».

Ο Νέστορας δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη από τον εγγονό του. Δυστυχώς, τα νέα για τον απόστρατο αξιωματικό στις «Άγριες Μέλισσες» θα είναι άσχημα. Παράλληλα, μετά τον καβγά με τον Δούκα για την πλαστή διαθήξη, ο Μιλτιάδης και η Ανέτ πηγαίνουν ξανά στον συμβολαιογράφο, αποφασισμένοι να μάθουν την αλήθεια για την επιθυμία του πατέρα τους.
Ο Μελέτης στήνει παγίδα θανάτου στον Κυπραίο στις «Άγριες Μέλισσες»

Έχοντας βγάλει από τη μέση τον μοναδικό μάρτυρα που τον συνδέει με τον φόνο του Γιάννου, ο Δούκας αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Κυπραίο. Στο επεισόδιο της Πέμπτης στις «Άγριες Μέλισσες«, λοιπόν ο Μελέτης, μετά την εντολή του Δούκα, στήνει παγίδα θανάτου στον Κυπραίο. Θα καταφέρουν να τον βγάλουν από τη μέση;
 

Share |