Αγριες Μέλισσες: Ανοίγουν τα φτερά τους για το εξωτερικό

Οι “Αγριες Μέλισσες” ήταν αναμφισβήτητα η μεγάλη επιτυχία της σεζόν στο κομμάτι της μυθοπλασίας και ως μεγάλη επιτυχία τα στελέχη του ΑΝΤ1 επιβεβαίωσαν χθες κατά την διαδικτυακή παρουσίαση προγράμματος ότι έχουν ξεκινήσει επαφές ώστε η σειρά να ταξιδέψει και στο εξωτερικό είτε αυτούσια με υποτιτλισμό ή μεταγλώτισση είτε ως format που θα διασκευαστεί.

Ο ΑΝΤ1 βρίσκεται σε συζητήσεις για την «εξαγωγή» της σειράς με χώρες της κεντρικής Ευρώπης, αλλά και της Λατινικής Αμερικής. Κάτι ανάλογο οι υπεύθυνοι του καναλιού του Αμαρουσίου είχαν πετύχει μερικά χρόνια πριν και με το “Μπρούσκο”, το οποίο είχε πουληθεί σε αρκετές χώρες του εξωτερικού και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Ωστόσο, ανεξαρτήτως αν αυτή θα είναι μια ακόμα επιτυχημένη χρονιά για τη σειρά που τόσο αγάπησε το ελληνικό κοινό, δεν φαίνεται να υπάρχει πρόθεση τόσο από το κανάλι όσο και από τους δημιουργούς του σίριαλ για γ’ κύκλο για να αποφευχθεί το όποιο ξεχείλωμα. Όπως επιβεβαίωσε ο Τζώρτζης Ποφάντης, Γενικός Διευθυντής Προγράμματος βρίσκονται ηδη σε συζητήσεις με τους συντελεστές -Μελίνα Τσαμπάνη και τον Πέτρο Καλκόβαλη – για την επόμενη σειρά.

Πηγη: www.tinasmess.gr

Share |