Αγωγή καταθέτει η Μενεγάκη σε περιοδικό!

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε και έχει.... άγριες διαθέσεις, μιας και θα φτάσει μέχρι και την είσοδο της Ευελπίδων! Τι την ενόχλησε και θα φτάσει μέχρι και τα διακστήρια; Η παρουσιάστρια είναι ενοχλημένη από την διοίκηση του περιοδικού "Ciao", το οποίο προχώρησε στην δημοσίευση δικών της φωτογραφιών στις οποίες ήταν μαζί με τα παιδιά της, χωρίς μάλιστα να χρησιμοποιηθεί μωσαικό ,για να καλυφθούν τα πρόσωπά τους.

Ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει την Ελένη απο τις βουτιές που έκανε μαζί με τις κόρες της Βαλέρια και Λάουρα στην Κάρυστο ,χωρίς να έχει γίνει καμία απολύτως επεξεργασία, ώστε να προφυλαχτούν τα πρόσωπα των δύο παιδιών της. Το γεγονός εξόργισε την Ελένη, που αποφάσισε και κατέθεσε αγωγή - μαμούθ εναντίον του περιοδικού, ζητώντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ως χρηματική αποζημίωση.
Η Ελένη έχει κάνει γνωστό εδώ και καιρό μέσα απο επιστολές της, πως δεν θέλει να δημοσιεύονται φωτογραφίες των παιδιών της κάτι που κάποιοι δεν το πήραν και τόσο τις μετρητοίς. Έτσι με το εβδομαδιαίο περιοδικό έχει κλείσει ραντεβού στις δικαστικές αίθουσες και η δικάσιμος ορίστικε για τις 15 Οκτωβρίου.

 

πηγή:tlife

Share |