Το άγνωστο δράμα του Ονούρ

Ο Ονούρ του «Χίλιες και μία νύχτες» ή ο κατά κόσμο Χαλίτ έχει περάσει το δικό του προσωπικό δράμα αλλά έχει μάθει να προχωράει και να κρύβει καλά τον πόνο του. Τί έχει συμβεί στον αγαπημένο μας «Ονούρ»; Ποια είναι αυτή η πληγή που αιμορραγεί;

Σύμφωνα με το περιοδικο Λοιπόν, πριν από περίπου δύο χρόνια, το Μάιο του 2008 ,ο Χαλίτ έζησε την πιο εφιαλτική στιγμή της ζωής του. Κράτησε αγκαλιά το άψυχο κορμί της ανιψιάς του, που αυτοκτόνησε πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού της στη συνοικία Μπεσίκτας. Η Μελίς Αγκιούλ, κόρη της μεγαλύτερης αδερφής του ήταν μόλις 23 χρονών. Ο θείος της, την αγαπούσε πολύ και προσπαθούσε να συμπληρώσει το κενό που ένιωθε η νεαρή καθώς δεν ξεπέρασε το διαζύγιο των γονιών της.

Ο έρωτας ήρθε αλλά αντί να απαλύνει την πληγή της, έδειξε το σκληρό του πρόσωπο στη Μελίς, που απογοητεύτηκε όταν ο νεαρός αγαπημένος της, τον οποίο λάτρευε της είπε να χωρίσουν εξαιτίας μιας άλλης κοπέλας. Άνοιξε την πόρτα του μπαλκονιού και έπεσε στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας. Ήταν βράδυ και κανείς δεν αναλήφθηκε το τραγικό τέλος. Το πρωί τη βρήκε ο θυρωρός της πολυκατοικίας, που σοκαρισμένος ειδοποίησε τους γονείς της και το θείο της Χαλίτ, που έφτασε πρώτος στο σημείο.

Η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι το οποίο δεν κατάφερε να ξεπεράσει μέχρι σήμερα.

Share |