Αγγελική: Ποιος είναι ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης που «τρέλανε» το Twitter με το ντους του

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου έκανε πρεμιέρα η νέα δραματική σειρά του Alpha, «Αγγελική». Και μπορεί τις επόμενες ημέρες η τηλεθέαση να μην ήταν η προσδοκώμενη, όμως η σειρά φαίνεται πως έχει κατακτήσει τους χρήστες του Twitter. Και οι τέσσερις που μονοπωλούν το ενδιαφέρον τους είναι ο Πάνος Βλάχος με την εξαιρετική του ερμηνεία, ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ο Ιωάννης Παπαζήσης και ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης. Μάλιστα, ο τελευταίος που υποδύεται τον επιστάτη στη σειρά, «έβαλε» φωτιά στο twitter με τη σκηνή που έκανε ντους με το λάστιχο. Γενικότερα, στην «Αγγελική» τον βλέπουμε συχνά σε πλάνα με φανελάκι και κάθε φορά ο ενθουσιασμός των τηλεθεατριών είναι μεγάλος.

Όσοι έβλεπαν πέρυσι τη σειρά του Alpha, «Έρωτας μετά» τον γνωρίζουν καλά, αφού υποδυόταν τον αστυνομικό Γιώργο Αθανασιάδη, που είχε αναλάβει να λύσει το μυστήριο γύρω από την εξαφάνιση της Άννας Μακρίδη. Φέτος, στην «Αγγελική», είναι ο Μιχάλης Ζάχος, ο έμπιστος υπάλληλος της οικογένειας Αργυρού, και γενικός επιστάτης του ιπποφορβείου. Ο ίδιος μεγάλωσε μέσα στα άλογα κι έχει μεγάλη αγάπη για τη δουλειά του αλλά και για την οικογένεια που τον έχει στη δούλεψή της. Είναι, επίσης, το δεξί χέρι του πρωτότοκου γιου της οικογένειας (Γιώργου Χρυσοστόμου).

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#andros

A post shared by Michalis Leventogiannis (@michalisleventogiannis) on

Αυτά στη σειρά. Στην πραγματικότητα, ο 34χρονος ηθοποιός γεννήθηκε στην Αθήνα στις 26 Ιουλίου του 1986, έχει σπουδάσει μάρκετινγκ και πριν τον κερδίσει η υποκριτική, εργάστηκε σε διαφημιστική εταιρία. Στα 22 του, όμως, πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει τη διαφήμιση και να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική. Έτσι γράφτηκε στην δραματική σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη από όπου και αποφοίτησε το 2013.

Share |