Αγγελική Ηλιάδη: Δείτε φωτογραφίες με το νέο της φίλο!

Παιχνίδια, μπαλόνια, κλόουν και χαρούμενες παιδικές φωνές είχαν γεμίσει, το περασμένο Σάββατο, τον παιδότοπο που βρίσκεται μέσα στον Αστέρα της Γλυφάδας. Η Αγγελική Ηλιάδη, μία μέρα πριν από τον τελικό του "Dancing wit the stars 2", είχε οργανώσει ένα μεγάλο πάρτι για να γιορτάσει τα γενέθλια του μονάκριβου γιου της, Μπάμπη.

Έπειτα από πολύ καιρό η τραγουδίστρια, σύμφωνα με τη RealLife, δείχνει να βρίσκει τον εαυτό της. Κοινωνική, λαμπερή και πολύ χαμογελαστή, φαίνεται πως έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και αυτό οφείλεται στους δικούς της ανθρώπους που την έχουν στηρίξει στα δύσκολα. Ένας από αυτούς είναι και ο ανερχόμενος στιχουργός Κώστας Μηλιωτάκης, με τον οποίο κάνει πολύ παρέα. Ένας άνθρωπος του χώρου της, εξίσου χαμηλών τόνων, που τη βοηθά, τη συμβουλεύει και δεν έχει καμία ιδιοτέλεια από αυτή τη σχέση.

Άνθρωποι από το περιβάλλον τους αναφέρουν ότι ο νεαρός στιχουργός, ουκ ολίγες φορές, έχει περάσει από το Romeo και έχει κάτσει μαζί με τους υπόλοιπους φίλους της στο καμαρίνι για να της κάνουν παρέα. Έτσι, ήταν απόλυτα λογικό να είναι εκείνος που θα τη συνόδευε στα γενέθλια του αγαπημένου της γιου και θα τη βοηθούσε σε όλο το πάρτι.

Share |