Α.Γεωργιάδης: «Και εγώ με την Ευγενία έχουμε περάσει κρίση»

Ο υφυπουργός Ναυτιλίας Άδωνις Γεωργιάδης δεν είναι ένας άνθρωπος που μένει αδιάφορος. Προκαλεί με το λόγο του, την πολιτική του αλλά και τις αντιδράσεις τους. Για πρώτη φορά μιλάει για την κρίση που πέρασε η σχέση του με την Ευγενία Μανωλίδου στο περιοδικό Downtown αλλά και για τη σάτιρα των "Ράδιο Αρβύλα".

Ο Άδωνις δηλώνει πως του αρέσει η σάτιρα από τον Αντώνη Κανάκη και τη παρέα του: «Τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Πραγματικά, θα στεναχωρηθώ πάρα πολύ αν σταματήσουν να με σατιρίζουν. Το λέω ειλικρινά».

Όσο για το αν έχει απαγορεύσει στην Ευγενία Μανωλίδου να κάνει δημόσιες εμφανίσεις, απαντά: «Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση αυτό. Πρώτα απ΄όλα, η Ευγενία δεν έβγαινε ούτε πριν γίνω υπουργός. Είχε ανέκαθεν χαμηλό προφίλ και απλώς έγινε γνωστή διότι έκανε τηλεοπτικές εκπομπές. Φέτος δεν κάνει τηλεόραση ασχολείται με τη μουσική, οπότε δεν είχε ανάγκη να εμφανίζεται και να κάνει "φασαρία". Δεν σχετίζεται μ΄εμένα αυτό».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκαλύπτει μάλιστα ότι η σχέση του με τη σύζυγό του έχει περάσει κρίση: « Δεν υπάρχει σχέση που να μην περάσει κρίση. Όποιος το πει αυτό είναι ψεύτης. Κι εμείς έχουμε περάσει τις κρίσεις μας αλλά πάντα βρίσκουμε τρόπο να τις ξεπερνάμε».

Share |