Α.Βίσση: Πως αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές;

Τίτλους τέλους έριξε χθες το βράδυ το ροκιουμένταρι του Alpha , "Οσο έχω φωνή".Ετσι, μετά από έξι επεισόδια, είδαμε την Αννα Βίσση με δάκρυα στα μάτια να μας αποχαιρετά. Η γνωστή τραγουδίστρια μας αποκάλυψε, πως αυτή η δουλειά, ήταν ουσιαστικά για εκείνη μία  ψυχοθεραπεία και πως το ότι εκτέθηκε τόσο πολύ κάποιοι της είπαν πως ήταν από μέρους της... γενναοδωρία και πως αυτή είναι η λέξη που τελικά θα κρατήσει μέσα της για όλο αυτό !

«Τελειώσαμε... Έξι επεισόδια… Τρία χρόνια μετά, πολλά γυρίσματα… Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους τους συνεργάτες μου. Είναι πολύ σημαντικό να δουλεύεις με ανθρώπους που σ’ αγαπάνε. Χάρηκα πάρα πολύ που πρωταγωνιστές σε όλο αυτό το πράγμα ήταν όλη μου η οικογένεια. Η κόρη μου, οι αδελφές μου, η μάνα μου.

Μέσα στο μυαλό μου, τώρα που αυτό το πράγμα τελειώνει, τρέχουν διάφορα. Από πολύ καλά, μέχρι πολύ κακά. Εχω διαβάσει «τέρατα». Νομίζω όμως ότι τα «τέρατα» αυτά που γράφτηκαν, ήταν εξαιτίας της τηλεοπτικής φύσης του πράγματος. Το γνωρίζω ότι όλο αυτό ήταν μία υπερέκθεση, να βγαίνεις τόσο ανοικτά… Αυτό το ανοικτά, όμως, έχει χαρακτηρισθεί από κάποιους ως γενναιοδωρία και αυτή είναι η λέξη που θα κρατήσω.

Είναι πολλές αυθόρμητες στιγμές μου, που έχουν να κάνουν μόνο με την αλήθεια, σε τέτοιο σημείο που ρισκάρισα πολλά και που με πίκραναν. Δεν είναι όλη μου η ζωή. Είναι τα τελευταία τρία χρόνια της ζωής μου, που τουλάχιστον εμένα μου ήταν πολύ ευχάριστο να το βλέπω, έκανα την ψυχοθεραπεία μου μέσα από το να με βλέπω σε αυτές τις εκπομπές,.

Γιατί μετά από τόσα χρόνια ξεχνάς το ποιος είσαι, το πώς είσαι και εάν σου αρέσεις, και μέσα από αυτές τις εκπομπές πάρα πολύς κόσμος θέλει να ξέρει για μένα, να μαθαίνει για μένα. Δηλαδή έχω εισπράξει σχόλια του στιλ – και να μην είχες εσύ ανάγκη να το κάνεις, είχαμε εμείς ανάγκη να το δούμε», δήλωσε για να καταλήξει : «Ευχαριστώ πολύ – τέλος...»

Share |