8 λέξεις: Ποιοι φεύγουν και ποιοι μπαίνουν στη σειρά του ΣΚΑΪ

Πιο συγκεκριμένα, έκαναν συνεχείς συσκέψεις, προκειμένου να αποφασίσουν ποιοι ρόλοι και ιστορίες θα ολοκληρωθούν τους πρώτους μήνες του νέου κύκλου, ο οποίος αναμένεται να αρχίσει το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου, με την προβολή των επεισοδίων που δεν είδαμε φέτος, αλλά και ποιοι θα ενταχθούν σταδιακά βοηθώντας στην τόνωση του ενδιαφέροντος του τηλεοπτικού κοινού.

Σε αυτό το πλαίσιο, σύμφωνα με το MyTv, πέντε πρόσωπα πρόκειται να αποχωρήσουν από το καστ της σειράς και άλλα πέντε να ενταχθούν σε αυτό. Στην πρώτη κατηγορία ανήκει η Δανάη Παππά, h τηλεοπτική Ρωξάνη, η οποία αποφάσισε από κοινού με τη Βάνα Δημητρίου, τον Αντρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου να ολοκληρώσουν την τριετή συνεργασία τους (σ.σ.: «Το τατουάζ», «8 λέξεις»), γιατί θέλει να δοκιμαστεί σε άλλα πράγματα.

Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν την ηρωίδα που υποδύεται να έχει δραματικό φινάλε, εξαιτίας της κατάχρησης ουσιών. Από εκεί και πέρα, σταδιακά, θα δούμε να αποχωρούν η Παυλίνα Μαυρή (Λούκια), ο Νικόλας Στραβοπόδης (Λουκάς), η Χαριτίνη Ηλιάδου (Αγγέλα/Στέλλα), και η Νέλη Αλκάδη (Ευγενία).

Τα παραπάνω πρόσωπα θα τα δούμε κανονικά στα καινούργια επεισόδια, και δεν έχει ξεκαθαριστεί πότε ακριβώς θα αποχωρήσουν, αφού προτεραιότητα έχει η ομαλή ολοκλήρωση των ιστοριών τους.

Όσον αφορά στα πέντε νέα πρόσωπα που θα μπουν στη σειρά, την αρχή κάνει ο Νίκος Πολυδερόπουλος, ο οποίος θα ενσαρκώσει τον Φρίξο, έναν κωμικό ρόλο, μπαίνοντας ανάμεσα στην Ιφιγένεια και στον Σπύρο.

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσουν ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, ο οποίος θα υποδυθεί τον Αιμίλιο ο οποίος κουβαλάει κάτι σκοτεινό επάνω του, η Πέννυ Φοινίρη, η οποία θα ενσαρκώσει την, Έλλη, και η Αννα Μπεζάν, που θα υποδυθεί την Ελισάβετ.

gossip-tv.gr

Share |