8 Λέξεις: Ένας θάνατος, ένα διαζύγιο και μια εξαφάνιση

Εξελίξεις στις ζωές όλων των ηρώων θα δούμε την επόμενη εβδομάδα στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, “8 λέξεις” Ο Οδυσσέας προσπαθεί να πείσει την Έρση ότι δεν την απάτησε, αλλά εκείνη ανένδοτη απαιτεί να προχωρήσουν με τη διαδικασία του διαζυγίου. Ο Οδυσσέας τής ξεκαθαρίζει πως αν συνεχίσει έτσι θα χάσει το δίκιο της και μετά δεν θα υπάρχει επιστροφή για τη σχέση τους.

Η Εύα και ο Σίμος αγωνιούν για την εξαφάνιση της Ολυμπίας. Ο Στιβ είναι νεκρός και η Εύα οδηγείται στο τμήμα, επειδή εκείνη τον έσπρωξε με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Μόλις μαθαίνει τα νέα, ο Μάρκος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, καθώς πλέον η επιχείρηση με τα αναβολικά κινδυνεύει να εκτεθεί. Η Έρση αρχίζει να μαλακώνει απέναντι στον Οδυσσέα όμως εκείνος διατηρεί σκληρή στάση απέναντί της.

Η αποστολία συγκρούεται ανοιχτά με τον Δημήτρη. Ο Φρίξος αποφασίζει να πάει στην Αθήνα για λίγες ημέρες για να παρακολουθήσει την Ηλιάνα και να ρίξει φως στη δολοφονία. Με έκπληξη και απογοήτευση η Έρση καταλαβαίνει ότι ο Οδυσσέας έχει αλλάξει στάση και είναι πλέον αυτός που θέλει να χωρίσουν, απογοητευμένος από την έλλειψη εμπιστοσύνης.

Πηγή: www.enikos.gr

Share |