5ήμερη Χριστουγεννιάτικη εκδρομή στο Μπάνσκο!

Το Bansko βρίσκεται στη νοτιοδυτική Βουλγαρία στους πρόποδες του όρους Πίριν. Είναι το πιο σύγχρονο χιονοδρομικό κέντρο της Βουλγαρίας και αποτελεί τον νούμερο ένα προορισμό για τους τουρίστες όλων των ηλικιών. Είναι κέντρο χειμερινών και θερινών εκδρομέων λόγω του βουνού, που προσφέρεται για σκι και εκδρομές αλλά και των ιαματικών λουτρών στο κοντινό χωριό Banya.

 

 

 

Ημέρα 1η (23/12/2010)
Αναχώρηση με πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο από Αθήνα για Bansko στις 22 Δεκεμβρίου, το βράδυ. Ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και ψώνια στα duty free Βουλγαρίας. Άφιξη στο Bansko και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο σας (3*/4*/5*).
Προαιρετικές Δραστηριότητες- Βράδυ: Βόλτα στην πόλη για καφέ ή ποτό. Απολαύστε το δείπνο σας σε μία από τις γραφικές ταβέρνες της ιστορικής πόλης, τις ονομαζόμενες Mehana, ή στα εστιατόρια των Ξενοδοχείων.

Ημέρα 2η (24/12/2010)
Πρωινό με buffet. Ημέρα ελεύθερη για να απολαύσετε τις ανέσεις του ξενοδοχείου και τα αξιοθέατα της περιοχής.
Προαιρετικές Δραστηριότητες
Πρωί:
Επίσκεψη στο χιονοδρομικό κέντρο του Bansko
Πρωί: Επίσκεψη στο ιστορικό Bansko και στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας που χτίστηκε το 1835 με τον πύργο της να φτάνει τα 30 μέτρα. Θα έχετε τη δυνατότητα να θαυμάσετε τις τοιχογραφίες αλλά και τα ξυλόγλυπτα, που τη διακοσμούν. Συνολικά το Bansko έχει 120 πολιτιστικά μνημεία αλλά και πολυάριθμα μουσεία με μόνιμες εθνογραφικές εκθέσεις. Βόλτα στο ιστορικό κέντρο της πόλης.
Μεσημέρι: Απολαύστε το μεσημεριανό σας σε μία από τις γραφικές ταβέρνες της ιστορικής πόλης.
Απόγευμα: Χαλαρώστε στο Asana Spa (της Ελένης Πετρουλάκη) του ξενοδοχείου και συνδυάστε την ξεκούραση με τη θεραπεία, τις ασκήσεις με τα προϊόντα αναζωογόνησης και ομορφιάς για το σώμα και το πρόσωπο. Ή εναλλακτικά, επισκεφτείτε τα ιαματικά λουτρά στο κοντινό χωριό Banya.
Βράδυ: Βόλτα στην πόλη για καφέ ή ποτό. Απολαύστε το δείπνο σας σε μία από τις γραφικές ταβέρνες της ιστορικής πόλης, ή στα εστιατόρια των Ξενοδοχείων.

Ημέρα 3η (25/12/2010)
Πρωινό με buffet.
Πρωί: Επίσκεψη στο Εθνικό Πάρκο Πιρίν, που βρίσκεται εντός του όρους Πιρίν και αποτελεί ένα από τα μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς και είναι πλούσιο σε λίμνες, καταρράκτες, σπηλιές, αιωνόβια δέντρα και ιστορικά σημεία. Αναδεικνύεται για πεζοπορία και μπορείτε να κάνετε ιππασία ή να ακολουθήσετε μία από τις άλλες οργανωμένες εκδρομές.
Προαιρετικές Δραστηριότητες
Μεσημέρι:
Γεύμα σε μία από τις γραφικές ταβέρνες της ιστορικής πόλης.
Βράδυ: Βόλτα στην πόλη για καφέ ή ποτό. Απολαύστε το δείπνο σας σε μία από τις γραφικές ταβέρνες της ιστορικής πόλης, ή στα εστιατόρια των Ξενοδοχείων. Σημείωση: Σήμερα 25 Δεκεμβρίου θα απολαύσουμε το γιορτινό γεύμα/δειπνο (ανάλογα με το ξενοδοχείο)

Ημέρα 4η (26/12/2010)
Πρωινό με buffet.
Προαιρετικές Δραστηριότητες
Πρωί:
Επίσκεψη στο χιονοδρομικό κέντρο του Bansko
Μεσημερι: Γεύμα σε μία από τις γραφικές ταβέρνες της ιστορικής πόλης.
Βράδυ: Βόλτα στην πόλη για καφέ ή ποτό. Απολαύστε το δείπνο σας σε μία από τις γραφικές ταβέρνες της ιστορικής πόλης, ή στα εστιατόρια των Ξενοδοχείων.

Ημέρα 5η (27/12/2010)
Πρωινό με buffet και αναχώρηση από Bansko για Αθήνα με πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο με ενδιάμεσες στάσεις.

 

www.nereusholidays.gr

Share |