1η ημερίδα αθλητικών κακώσεων ΠΑΕ ΑΕΚ! (Φωτογραφίες)

Η εταιρεία Pelmatografima elite συνεχίζει την ενεργό δράση της, στηρίζοντας την οργανωτική επιτροπή της επιστημονικής ημερίδας που διοργάνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ στις 28-03-18 στο Ολυμπιακό στάδιο, κάνοντας αισθητή την παρουσία της στην 1η ημερίδα αθλητικών κακώσεων με θέμα: «μυϊκές θλάσεις οπίσθιων μηριαίων».

Η πρωτοπόρος εταιρεία στον τομέα της υγείας των κάτω άκρων, με επιστημονικό υπεύθυνο τον ποδολόγο - ποδίατρο Εμμανουήλ Αρβανιτάκη, πρόεδρο του συλλόγου ποδολόγων- ποδιάτρων Ελλάδος, τέως συνεργάτη της Manchester United F.C. της Αγγλίας, αλλά στον ελληνικό αθλητισμό, ως επιστημονικός συνεργάτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, της ΠΑΕ ΟΣΦΠ για 7 συναπτά έτη, καθώς και διαφόρων ομάδων καλαθοσφαίρισης και αντισφαίρισης, με εμπειρία 20 χρόνων στις αθλητικές κακώσεις, δε θα μπορούσε να λείψει από μια τέτοια σημαντική και καινοτόμο επιστημονική πρωτοβουλία.

Βρισκόμαστε πάντα στην 1η γραμμή των εξελίξεων, γιατί αυτό αντιπροσωπεύουμε: Την πρωτοβουλία, την πρόοδο, την εξειδίκευση, την μακρόχρονη εμπειρία, και την συνεχόμενη ανάπτυξη, βασιζόμενοι σε επιστημονική βάση.

Share |